Destilleriet 35N, Kreta, Grækenland


35N er mere end et navn, 35N står for en lille plet på vores planets 35N breddegrad (35 grader nordlig bredde), placeringen af ​​en gammel ø med en historie på 5.000 år, hvis indbyggere altid har levet og handlet med hjerte og sjæl. Denne ø er Kreta. Navnet på destillatet er Tsikoudia.

Se alle de forskellige produkter og varianter fra destilleriet 35n.

Tsikoudia 35Ν er produceret på Ilias Melissourgos' destilleri i Rethymno gennem fraktioneret diskontinuerlig destillation fra de bedste kretensiske druesorter.

 

Den kretensiske Tsikoudia, ydmyg lige fra sin begyndelse, blev traditionelt produceret af gamle kretensiske sorters druerester. Det blev brugt som medicin, men også til at byde gæster velkommen, begynde et måltid, en fest eller en hyggelig snak. Det markerede også afslutningen på en udmattende dag, på et måltid og en fest. Du vil finde det i alle kretensiske hjem, selv dem langt væk fra øen, og det hævder en enkelt, unik regel: Drik det altid i selskab, aldrig alene.

Destilleriet Tsikoudia 35N har sin oprindelse i ånden af ​​ægte kammeratskab. Det er resultatet af et tæt venskab, som i 2020 har varet i mere end 30 år. I dette komsammen besluttede George Markoulakis og Pantelis Fanourgakis at støtte Ilias Melissourgos i at gøre hans drøm til virkelighed. Denne drøm var at producere den bedste Tsikoudia, den der fortjente dens historie og dens oprindelse. En Tsikoudia, som de også ville være stolte af at tilbyde og drikke af.