Privatlivspolitik


Når du køber en vare hos Cretan Green indtaster du personlige oplysninger som vi bruger til at levere varen til dig:

  • Navn, adresse

  • E-mail, telefonnummer

  • Betalingsoplysninger

Oplysninger er nødvendige for at vi kan gennemføre din bestilling, vi bruger oplysningerne til dit køb og levering til dig. Vi gemmer oplysningerne i 5 år fra udgangen af indeværende regnskabsår, og herefer slettes oplysningerne.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Hvis vi leverer varen via fragtselskab fx. DAO365, vil dit navn, adresse, telefonnumer og din e-mail blive givet til fragtselskabet så de kan levere varen til dig.

Hvis du har accepteret nyheder og tilbud, så bruger vi din e-mail adresse til udsendelse af nyhedsbrev og ikke andet. Vi ophører med dette så snart du melder dig fra, enten ved at klikke på afmeld i bunden af mailen, eller du kan skrive til og på info@cretangreen.dk og meddele at du ikke ønsker at modtage nyhedhedsbreve og tilbud.

Alle dine data behandles sikkert og fortroligt efter lov om persondataforordningen og databeskyttelsesloven, altid efter gældende lovgivning.

Vi bruger kun dine data til de formål vi har oplyst, og dine data bliver slettet når vi ikke længere har brug for dine data.

Vi bruger 3. part software Quickpay til behandling af dine betalingsoplysninger, og hele købet og hjemmesiden er leveret af Shopify. Til afsendelse af nyhedsbreve bruger vi Mailchimp. Gennem vores aftaler med disse leverandører kan vi overholde alle regler til håndtering af dine personlige data.

På ethvert tidspunkt kan du kontakte os og få oplyst hvilke af dine personlige data og oplysninger vi har. Kontakt os via e-mail: Cretangreen, Strandvejen 60
2900 Hellerup, Telefon: 91 95 63 72, info@cretangreen.dk

Hvis du ikke ønsker vi skal behandle dine personoplysninger kan du også til ethvert tidspunkt henvende dig til os, kontakt på ovenstående e-mail.

Hvis du vil afmelde tilbud og nyhedsbrev kan du altid gøre det ved at klikke på afmelding link i nyhedsbrevet eller tilbuddet, eller kontakt os på ovenstående e-mail.